ОТ 2014

Комплексът Oak Residence се намира в сърцето на най-старата и обширна планина в България, Родопите. Заобиколен от магическа природа, съхраняваща красотата на диви горски кътчета, скали, водопади и невероятно разнообразие от растения и животни, това е идеалното място за ски туризъм и планински отдих. Сгушен сред красотата на седемте Смолянски езера и тишината на вековни гори, Oak Residence е сбъдната мечта за всеки, който търси да създаде свое кътче далеч от шумотевицата на града и пренаселените планински и морски курорти.

Комплексът e разположен на 1500 м надморска височина и e в непосредствена близост до едно от най-големите Смолянски езера - "Лагера". Въздухът в този район е всеизвестен със своето лечебното и терапевтично действие. Това се дължи на особен вид ветрове, наречени планински "Бризи", които имат способността да насищат въздуха с отрицателни йони, правейки го неблагоприятна среда за развитието и разпространението на вируси, бактерии и болести. Научно е доказано, че хората тук боледуват по-рядко и се възстановяват сравнително по-бързо от всякакъв вид заболявания.

Oak Residence е само на 900 метра от лифт Смолянски езера- в. „Снежанка” *, който след кратко живописно пътуване ще ви отведе до самия връх на международния ски курорт Пампорово, където на разположение на ски и сноуборд любителите са 14 ски писти с обща дължина 20 км. Град Смолян е само на 15 минути път с кола, а международните летища Пловдив и София са съответно на 90 км и 210 км.

След откриването на граничния пункт Златоград - Термес на българо-гръцката граница, разстоянието от Oak Residence до кристално чистите води на Егейско море е само 120 километра. С лекота, тръгвайки сутринта, можете да прекарате целия ден, препичайки се на плажа, а привечер да сте отново сред прохладата на Родопските гори.

Подарете си глътка свеж въздух и се насладете на вековната история на Смолян и Родопите, родното място на древногръцки богове и самодиви.

Чуйте тишината в Oak Residence!

29апартамента
9мезонета
1Релакс зона
1фитнес
1ресторант

Какво Ви предлагаме

1. Лично отношение
Ние сме семейство Заимови. Oak Residence e нашия втори дом. Предлагаме ви възможността да създадете свой собствен дом на това магическо място. Позволете ни да бъдем ваши домакини и да помогнем с всичко необходимо.
2. Кристално чиста планинска вода
Можете да забравите за бутилирана минерална вода. Нашето семейство цени чистата питейна вода като лечебно средство и източник на цветущо здраве, затова цялата водна система на Oak Residence е свързана с планински извор, недалеч от хотела. Ако досега водата не ви се е „услаждала”, то изчакайте докато опитате тази естествено студена и свежа родопска вода.
3. Спокойствие
Oak Residence е сгушен сред девствената природа и спокойствието на Смолянските езера. Тишината тук има магическо влияние върху хората. Наши гости споделят, че по време на тихи разходки получили яснота относно даден въпрос, вдъхновение да започнат нов проект или по-дълбока връзка със себе си.
4. Целогодишен туризъм
Лятото при нас е слънчево и прохладно с тучни поляни, вековни зелени гори, сини езера и кристални потоци. В района са изградени над 10 екопътеки и екомаршрути, разкриващи величествени гледки. През зимата ви очакват меко време, дебела снежна покривка и отличните ски писти с обща дължина над 20 км.